Cele mai bune 10 diete din 2018.

Dacă sunteți o persoană vie care are un angajament pe tot parcursul zilei, cu excepția faptului că stați acasă și vă pregătiți pentru o masă sănătoasă, probabil că vă faceți griji cu privire la cea mai bună dietă de scădere în greutate care se va potrivi în ritmul dvs. de viață. Nu vrei să renunți din nou la copilul tău pentru că ai ales greșit, așa că nu ai putut să-l ții mai târziu. În acest text, vă vom ajuta să găsiți un regim alimentar care să se potrivească angajamentelor dvs. zilnice, deoarece nu doriți să deveniți sclavul copilului, ci stăpânul său.

1. UN DIETA

Pariem că, dacă menționați acest copil, vă veți gândi mai întâi la o națiune unită, dar nu are nimic de-a face cu ei. Numele original ” UNDIET „înseamnă de fapt”nu dieta”. Cu toate acestea, nu vă bucurați în avans. Și această dietă are propriile principii. Este proiectat pentru 90 de zile. După această perioadă, pe lângă faptul că pierdeți (nu)kilogramele dorite, veți schimba și metabolismul. Aceasta înseamnă că kilogramele după ce copilul se oprește nu se vor întoarce atât de ușor.

2. DIETA MEDICALĂ

Dieta medicală a fost inițial concepută ca un plan de masă pentru persoanele cu probleme cardiace. Doctorul, care a fost creatorul ei, a fost destinat pacienților săi să piardă în greutate, dar pentru ca această pierdere în greutate să nu-și slăbească corpul. Deci, credeți-ne că în acest mod de putere nu vă veți simți slab și epuizat. Veți avea puterea pentru fiecare nouă zi de lucru. Și toate acestea fără nici un refuz inutil. Dacă acest element este necesar pentru dvs., cea mai bună dietă pentru dvs. poate fi exact așa. Încă ceva.

3. DIETA 8 ORE

O altă dietă mai bună în 2018. un an, fără îndoială, dieta 8 ore. Esența ei este că puteți mânca orice doriți! Puteți chiar să mâncați cât doriți! Dar tot ceea ce strică distracția este că totul este permis în doar 8 ore pe parcursul zilei.

4. DIETA FĂRĂ CARBOHIDRAȚI

În cazul în care vă place să mâncați carne și fără ea nu puteți mânca, acest copil va fi o alegere excelentă pentru dvs.! Esența acestui copil popular este de a arunca toate hidrații de cărbune. Ce înseamnă asta? O dietă fără hidrați de cărbune se bazează pe acțiunile insulin. Funcția sa principală este că excesul de tăiat este transportat în cămară-ficat și acolo îl depozitează sub formă de glicogen. Cu toate acestea, atunci când rezervoarele acestui depozit sunt umplute, există un alt depozit pe linie-celulele grase. Astfel, din excesul de zahăr se formează țesutul adipos. Ceea ce ne deranjează pe toți cei care doresc să Nutresin scăpăm de Slough cât mai curând posibil este că acest depozit are o capacitate nelimitată. Deci, atunci când nu există zahăr, insulina este eliberată mai puțin, iar depozitele de grăsimi încep în cele din urmă să se uzeze. Ura!!! Cea mai bună dietă ar trebui să dea întotdeauna rezultate!

5. DIETA PROTEICĂ (ATKINSON)

Ideea de a pierde în greutate, chiar dacă consumați mai multe calorii în timpul unei diete decât înainte, nu este deloc rău, nu-i așa? Dar ce calorii? Iată răspunsul. Ideea de bază a acestor diete, cum ar fi o dietă fără carbohidrați, este să nu introduceți zahăr. Din acest motiv, organismul folosește depozitele de grăsimi pentru energie. Și acestea sunt acele grăsimi de pe șolduri și abdomen care te irită atât de mult. Acesta este unul dintre motivele pentru care dieta Atkinson merită să ia titlul unei diete mai bune! În timpul celor trei etape ale dietei Atkinson, creșteți treptat cantitatea de zahăr pe care o luați pentru a găsi cantitatea optimă în ultima etapă. Vestea bună este că puteți introduce această sumă mai târziu, fără a afecta kilogramul – a patra etapă a dietei.

6. DIETA SOLDATULUI

Se apropie de tine o sărbătoare importantă pe care trebuie să orbească, și câteva kilograme în plus strică imaginea în oglindă. După aceea, rochia copilului pe care ați planificat să o îmbrăcați va sta pe tine ca o salivă! Dieta militară nu este considerată o alegere foarte sănătoasă și, în acest sens, nu se poate spune că pentru toată lumea este cea mai bună dietă. Mai ales nu este recomandat să-l păstrați pentru o lungă perioadă de timp. Acesta este conceput pentru a schimba pe termen scurt regimul alimentar pentru a pierde mai multe (până la 5 kg) timp de 3 zile.

7. HRONO ALIMENTE

Una dintre cele mai populare și cunoscute diete este dieta hrono. De aceea a câștigat titlul – Cea mai bună dietă din 2018. un an! Combinația anumitor tipuri de alimente la un moment dat este principalul copil al dietei Chrono. Se bazează pe faptul că, în timpul zilei, corpul nostru produce cantități diferite de hormoni care afectează gătitul diferitelor tipuri de alimente. În conformitate cu aceste cifre, creatorul acestui copil a dezvoltat Ce alimente ar trebui să fie consumate într-un moment în care un anumit hormon este la vârf. Ideea este să nu pierdeți mâncarea și să mâncați timp de 4-5 ore.

8. DIETA VARZA

Sunteți gata pentru o dietă reală de primăvară? Dieta de varză este o alegere excelentă! Pe lângă faptul că veți pierde în greutate, vă veți curăța corpul și vă veți simți mai bine decât oricând! Sensul acestui copil se află în varză. Sună ridicol, dar este într-adevăr o mâncare magică. În plus față de grămada de substanțe nutritive pe care le conține-vitaminele K, C, A și B, varza este bogată în fibre, care este saturată. Nu veți avea sentimente de foame și veți pierde în greutate. În același timp, veți curăța corpul de substanțe toxice. Bună alegere, nu-i așa?

9. DIETA CU OUĂ

O altă dietă cea mai bună, din care pierde ușor și rapid kilograme. Desigur, dacă vă place să mâncați ouă. Ideea de bază a dietei cu ouă este reducerea repetată a consumului de hidrați de cărbune. Porțiunea proteică a alimentelor este injectată fie numai sub formă de ouă, fie sub formă de proteine din carne-pui și pește. Sunt permise numai legume cu conținut scăzut de zahăr.

10. DIETA VMA

Dieta VMA este destinată nutriției în condiții de spital. Ca și dieta medicală, obiectivul său principal este pierderea în greutate, menținând în același timp puterea și sănătatea organismului. Ciclurile de dietă modificate acoperă cinci zile-ideal de luni până vineri, cu o pauză care este potrivită pentru weekend. Se poate conecta trei cicluri la rând. Uitați-vă la meniul de dietă VMA pentru a înțelege mai bine principiul său. Caracteristic este micul dejun-1 moranja, o felie de bar și cafea sau ceai.