Îngrijirea corectă a părului!

Părul frumos, strălucitor și sănătos nu este un mit. Cu toate acestea, îl puteți avea numai dacă respectați anumite reguli. Iată zece sfaturi despre cum veți reuși cu siguranță.

 1. Spălarea corectă a părului
  Pentru a spăla bine și corect părul, este suficient să aplicați o cantitate de șampon pe mâini, comparabilă cu dimensiunea alunei. Frecați șamponul prin mâini și numai apoi aplicați-l uniform. Când spălați, vă concentrați cel mai mult pe scalp, deoarece acolo părul este cel mai gras. Cu toate acestea, dacă părul se blochează deja la prima spălare, nu trebuie să șamponați din nou. De asemenea, este important să clătiți bine părul, deoarece în caz contrar apare iritarea pielii.
 2. Păr diferit, îngrijire diferită
  Fiecare păr are propriul factor, un alt factor. Părul natural are nevoie de o îngrijire diferită de cea umflată, de exemplu. Căutați sfaturi de coafură și îmbunătățiți calitatea părului.
 3. Apa rece păstrează părul
  Dacă nu sunteți zimogroz, încercați să vă strângeți dinții și să vă spălați părul cu apă rece. La rândul său, veți obține păr și mai strălucitor și mai luxuriant, deoarece apa rece afectează închiderea foliculului, iar stratul de suprafață al părului va fi neted. Un duș rece promovează aprovizionarea cu sânge a scalpului, astfel încât părul să crească mai puternic.
 4. Când părul spune multe…
  Încercând să decorăm coafurile, facem o mare greșeală folosind o mare varietate de produse. Geluri, lacuri, balsamuri, găini de păr… Dacă sunt folosite prea mult, există o saturație la un moment dat că părul nu poate absorbi niciun ingredient. Luați pauze, părul vă va mulțumi.
 5. Nu frecați cu un prosop
  Părul umed este mai elastic decât uscat. Dacă strângeți în mod inutil, scoateți, frecați cu un prosop-există o mare oportunitate de a crea mătreață. Îndepărtați părul într-un prosop și uscați-l în acest fel.
 6. Pieptănare
  Urmăriți echipamentul pe care îl curățați sau pieptănați părul. Cele mai bune perii cu vârfuri rotunjite sunt realizate din păr natural, deoarece păstrează părul și împiedică răsucirea rapidă. http://sportulestesanatatea.info/nutresin-pareri-unde-sa-cumparati-in-farmacie-pret-forum/
 7. Păr, frizura Uscare
  Pre-uscați părul înainte de spumă, deoarece părul umed este deosebit de sensibil și nu răspunde bine la aerul fierbinte. Dacă este posibil, reglați fen la cea mai rece. În acest fel, veți evita transpirația pe scalp, din cauza căreia coafura nu este permanentă și așa cum doriți.
 8. Atenție cu dispozitivele
  Dacă îndreptați sau ondulați părul cu balsam, acesta va deveni fragil și dur. Pentru a nu provoca mai multe daune, există spray-uri speciale pentru a proteja părul de căldură care acoperă suprafața părului cu protecție și pentru a preveni uscarea părului. Nutresin
 9. Vraja de volum
  Tapingul este inamicul părului tău. Puteți obține volumul făcând părul după spălare, șifenindu-vă deasupra capului și apoi răsuciți jumătățile de bigudiuri mari. Veți obține volumul magic și părul strălucitor.
 10. Ajuta parul ondulat
  Buclele sunt mai bine lăsate în pace. În timp ce părul este umed, nu-l atingeți, așteptați să se usuce și apoi să intervină. Produsele potrivite sunt lichide de îngrijire a vârfurilor, un spray de strălucire a părului și o mască de păr care asigură umiditatea necesară.